Volg Mexicospecialist op

mexicospecialist_twitter mexicospecialist_facebook mexicospecialist_hyves

Mexico aanbieding

Mexico aanbiedingen Rondreis Viva Mexico 
16 dagen
Deze rondreis Mexico brengt u naar het land van de Maya's, oude tempelcomplexen, Spaans koloniale steden en oude historische opgravingen. Tijdens deze rondreis geniet u van typische Mexicaanse gerechten en dranken, ontmoet u de  vriendelijke Mexicanen en verblijft u aan het einde van uw rondreis Mexico een paar dagen aan het strand. De ideale combinatie van een rondreis en strandvakantie Mexico.
Meer over deze rondreis

Parkeren Schiphol

Schiphol parkeren

Mexico luxe zonvakanties

luxe zonvakanties Mexico

Een luxe zonvakantie Mexico biedt u totale ontspanning, een oase van rust, traditionele massages, spectaculaire golfterreinen en de mooiste stranden. Voor iederen die zich nergens zorgen over wilt maken en alles tot in de puntjes verzorgd wilt hebben biedt De Mexico Specialist diverse luxe strandvakanties in de beste hotels en resorts van Mexico.

Met name de Caribische kuststrook van Yucatan biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke luxe zonvakantie. De betoverende sfeer van de prachtige stranden, de met heldere sterren gevulde nachtelijke hemel, het geluid van de brekende golven op de kust geven een magisch gevoel tijdens uw ontspannen vakantie. Dit alles tezamen zorgt ervoor dat de Mexicaanse Oostkust tot een van de meest romantische en ontspannen paradijzen op aarde behoort.

Luxe strandvakanties Mexico  

Hieronder treft u een breed aanbod aan luxe strandvakanties in Mexico. Deze vakanties zijn met zorg samengesteld en voldoen aan de hoogste eisen. Bekijk de aangeboden hotels en resorts en kies uw favoriete verblijf aan de ontspannen en romantische Mexicaanse kust.