Groepsreizen Mexico
Wil je via groepsreizen Mexico ontdekken? Gezellig met anderen een groepsreis door Mexico ondernemen? In Mexico vindt u eeuwenoude Mayatempels, historische koloniale stadjes, ondoordringbare jungles met ontelbare planten en dierensoorten, onderaardse rivieren, meren en schitterende kusten. Een groepsreis door Mexico is zo gevarieerd, dat u ogen en oren tekort komt.
Ga naar groepsreizen Mexico

Individuele reizen Mexico
Een individuele reis door Mexico heeft als voordeel dat je met je naasten Mexico ontdekt. Een individuele rondreis biedt veel vrijheid om op je eigen manier Mexico te ontdekken. Bij De Mexico Specialist zijn diverse opties mogelijk. Boek bijvoorbeeld een privérondreis met een paar dagen strand. Eerst het mysterie van Mexico ontdekken en daarna nagenieten.
Ga naar individuele reizen Mexico

Reizen met kinderen Mexico
Mexico is een ideaal land om met kinderen te reizen. Het land heeft een prima infrastructuur, goede medische voorzieningen en een uitgebreide menukaart. Zo kun je tempels ontdekken, de prachtige flora en fauna aanschouwen, zwemmen met dolfijnen, spelen in attractiepark Xcaret, en genieten van een verblijf aan de parelwitte stranden aan de kust van Yucatan.
Ga naar reizen met kinderen

Reizen op maat Mexico
Een rondreis op maat door Mexico wordt steeds populairder. Steeds meer reizigers kiezen aan de hand van bouwstenen of via een maatreis zelf wat ze willen zien en beleven. De Mexico Specialist biedt diverse opties voor een geslaagde zelf samen te stellen reis door Mexico. Wat is er mooier dan Mexico of Yucatan te ontdekken op je eigen manier? Ook ideaal voor reizigers met een gezin.
Ga naar reizen op maat

Singlereizen Mexico
Ontdek Mexico met singles zoals jij. Reis met andere alleenstaanden door dit prachtige land en geniet van al het moois dat Mexico te bieden heeft! Bekijk alle mogelijkheden voor het maken van een reis en wie weet maak je vrienden voor het leven met dezelfde passie!
Ga naar singlereizen Mexico