De vraag naar individuele reizen Mexico groeit enorm. Steeds meer mensen willen Mexico zelfstandig via een privéreis ontdekken i.p.v. met een groep. De vrijheid om je eigen tijd in te delen, het zelf selecteren van bezienswaardigheden en eigen vervoer spreekt enorm aan. Geen kudde toeristen die een tempelcomplex of koloniaal stadje bezoeken en weer verder trekken, maar met z’n tweeën, familie of vrienden je eigen tijd indelen wanneer een hoogtepunt bezocht wordt.

Samenstellen reis Mexico
Toch hebben de meesten hulp nodig bij het uitstippelen van een individuele rondreis Mexico. Vaak ontbreekt de kennis van dit prachtige land en willen mensen geen stress ondervinden met het zelf regelen van vervoer en accommodatie. Voor deze reizigers zijn er mogelijkheden om zelfstandig of door advies van specialisten een privéreis Mexico samen te stellen.

Privéreizen, bouwstenen, maatreizen
Bij de Mexicospecialist kun u inspiratie opdoen voor de individuele rondreis die u wilt ondernemen. Wij tonen reizen die u via bouwstenen kunt samenstellen, kant en klare privéreizen en reizen die op maat worden samengesteld. Direct hieronder vindt u diverse prachtige voorbeelden van individuele reizen. Deze kunt u eventueel direct boeken indien uw favoriete reis erbij staat.