Wil je eens zonvakantie Mexico boeken? Bekijk dan ons aanbod zonvakanties Mexico eens. Wij bieden diverse zonvakanties op het schiereiland Yucatan. Cancun, Playa de Carmen, Riviera Maya en meer bestemmingen. Parelwitte stranden, een dynamisch nachtleven in combinatie met schitterende bezienswaardigheden in de omgeving biedt u een prachtige zonvakantie. Bekijk onze strandvakanties Mexico.
All inclusive Playa del Carmen

Aanbieding Playa del Carmen

vakantie-playa-del-carmen

All inclusive voor Euro 599
**** hotel 9 dagen
Vliegen vanaf Amsterdam
Ga naar deze aanbieding >>

Aanbieding Cancun

vakantiecancun

All inclusive voor Euro 883
***** hotel 9 dagen
Vliegen vanaf Amsterdam
Ga naar deze aanbieding >>

Aanbieding Puerto Vallarta

vakantie-puerto-vallarta

All inclusive voor Euro 699
**** hotel 10 dagen
Vliegen vanaf Amsterdam
Ga naar deze aanbieding >>

Een zonvakantie Playa del Carmen is volop genieten. Voorheen een pittoresk vissersdorpje nu de populairste zonbestemming van Mexico. Playa del Carmen heeft echter nog steeds haar charme behouden en vanuit hier kun je naast het genieten van een heerlijke strandvakantie de oude Maya bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken.
All inclusive Cancun

Een zonvakantie Cancun biedt u naast een strandvakantie diverse mogelijkheden. Omdat deze zonbestemming erg populair is onder Amerikanen vind u hier prachtige uitgaansgelegenheden, luxe hotels, vele casino’s en ander entertainment. Vanuit Cancun zijn vele excursies naar de Maya oudheden mogelijk. Niets zult u ontbreken tijdens een vakantie in Cancun.
All inclusive Riviera Maya

De Riviera Maya is meer dan de bekende zonvakantie bestemmingen. Steeds meer kleine kustdorpjes worden omgetoverd tot vakantie bestemming. Als u een iets rustigere vakantie zoekt maar toch de mogelijk wilt om Yucatan te ontdekken zijn de dorpjes aan de Riviera Maya de perfecte zonbestemming van Mexico.
All-inclusive Puerto Morelos

Puerto Morelos is de nieuwe zonvakantie bestemming van Mexico. Gelegen tussen Cancun en Playa del Carmen is Puerto Morelos volop in ontwikkeling. Een aantal grote resorts zijn hier gevestigd. Ideaal voor de vakantieganger die rustig wil genieten van een strandvakantie en eventueel vertier zoekt in de populaire buursteden.
All-inclusive Puerto Vallarte

Puerto Vallarta is een mystieke stad vol met tradities welke te vinden zijn op haar pleinen, in de straten en in de mensen. Puerto Vallarta ligt in het hart van Banderas Bay en biedt het beste van twee werelden: traditie en avant-garde. Een stad die bij elk bezoek opnieuw de kleur van haar cultuur en natuurlijke schoonheid laat zien. Puerto Vallarta met haar gouden stranden, waar u aan eindeloze activiteiten kunt deelnemen, hetzij duiken, wandelen, walvissen en dolfijnen kijken of luisteren naar het betoverende geluid van golven met in de avond schitterende zonsondergangen.