Mexico wordt steeds populairder onder singles. Niet alleen jongeren, dertigers en veertigers willen Mexico via een singlereis ontdekken. Ook alleenstaande ouderen willen graag door Mexico reizen met andere gelijkgestemden. Ondanks dat er steeds meer mensen single zijn of worden en de behoefte om een rondreis Mexico te maken stijgt is het aanbod van reisbureaus die singlereizen aanbieden nog niet groot. Nog steeds is het voor veel bureaus een lastige en een kostbare taak om Mexico reizen voor alleenstaanden te creëren. Gelukkig zijn er een aantal organisaties die single groepsreizen zijn gaan aanbieden en zich hebben gespecialiseerd op reizen voor alleenstaanden.

Hoogtepunten singlereis Mexico
Tijdens een singlereis Mexico krijg je net als reguliere reizen alle hoogtepunten te zien. Zo bezoek je o.a.:

De oude Maya bolwerken Chitzen Itza en Palengue
Koloniale plaatjes zoals San Cristobal en Oaxaca
De natuur van het schiereiland Yucatan
De jungles met al haar flora en fauna
Parelwitte stranden aan de Mexicaanse kust
Dus ben je single, welke leeftijd je ook hebt, en wil je een georganiseerde rondreis Mexico maken? Bekijk dan eens het aanbod hieronder. Er zit vast een mooie singlereis voor je bij.

Singlereis Mexico – In het spoor van de Maya’ s – 16 dagen
Singlereis Mexico – De raadsels van de Maya’s – 17 dagen
Singlereis Mexico – De Mayaroute – 23 dagen
Rondreizen Mexico voor alleenstaanden

Bij onze getoonde singlereizen ga je op reis met reisgenoten die ook alleen reizen. Zo ontdek je met andere alleenstaanden Mexico en beleef je met gelijkgestemden een mooie rondreis. Bij de singlereizen Mexico behoudt je altijd je privacy doordat een eenpersoonskamer vrijwel altijd in de reissom is inbegrepen. Een single vakantie is dus de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen. De aangeboden reizen voor alleenstaanden bieden de meest geschikte accommodaties, excursies van hoge kwaliteit en gidsen die speciaal zijn opgeleid om groepen singles te begeleiden.

Veiligheid Mexico
De singlereizen die wij tonen vinden plaats in de Yucatan peninsula. Deze regio valt buiten de regio’s die de laatste tijd negatief in het nieuws zijn geweest.