Puerto Morelos is een innemend vissersdorpje wat 40 minuten ten zuiden van Cancún (15 minuten van Cancún International Airport) en 20 minuten ten noorden van Playa del Carmen ligt. Een perfecte plek om van het leven te genieten en te ontspannen. Een uitzonderlijke vakantieplek in de Riviera Maya.

800 meter uit de kust van Puerto Morelos ligt het op één na grootste koraalrif ter wereld. Het Grand Mayan Reef. Door dit rif, wat Puerto Morelos beschermd, is het gebied uitstekend geschikt voor duiken, snorkelen, windsurfen en vele andere water activiteiten. De kalme wateren bijvoorbeeld maken het gebied uitstekend geschikt voor sportvissers die er kunnen vissen op Marlijn en Zeilvis.

Puerto Morelos maakt deel uit van het Mexicaans Caribisch gebied wat wereldwijd bekend staat om zijn transparanta wateren met uitgebreide marine leven en helder witte zandstranden.
Puerto Morelos vakanties

Puerto Morelos is een vrij nieuwe zonvakantie bestemming. Ontdek de zonvakantie bestemming Puerto Morelos en laat u verassen door het met zorg samengestelde aanbod.