De Riviera Maya is de ideale strandbestemming in Mexico om te genieten van een heerlijke ontspannen vakantie. De hotels en resorts aan deze Caribische kuststrook liggen buiten de drukke toeristische bestemmingen en zorgen voor een relaxte en/of sportieve vakantie van begin tot eind.

Vakantie Riviera Maya
De meeste resorts en hotels zijn direct aan het strand gelegen en zijn enigszins geïsoleerd. Hierdoor kunt u in alle rust genieten van een welverdiende zonvakantie. Vanuit elk hotel is er een breed scala aan mogelijkheden om activiteiten te ondernemen. Zo kunt u in de buurt golfen, paardrijden, duiken, snorkelen. Ook biedt ieder resort excursies waarbij de natuur en Maya cultuur van Yucatan ontdekt kan worden. Ondanks dat er budget accommodatie te vinden is(met name bij Tulum) zijn de meeste accommodaties van luxe aard met alle gemakken voorzien. Een vakantie aan de Riviera Maya is de ideale optie voor mensen die willen ont stressen, genieten van rust of een sportieve vakantie in Mexico willen ondernemen.

De Riviera Maya is de perfecte ambiance voor een huwelijksreis. De locatie is ideaal voor een onvergetelijke romantische vakantie. Er is een enorm aanbod aan activiteiten waarbij bruidsparen intensief van elkaar kunnen genieten in een prachtige omgeving voorzien van alle gemakken.